Рулца от пъстърва с кремфреш

 Необходимите продукти за 4 порции са:
4 пъстърви по 350 гр. почистени и филетирани
250-300 гр. кремфреш(пълномаслена сметана)
хималайска сол
копър
чесън на прах
бял пипер
Пъстървата филетирам и почиствам от костите с пинсета. Овкусявам с хималайска сол, чесън на прах, бял пипер и копър за 1 час в хладилника. Крем фреша го подправям със сол, чесън на прах и копър и го сгъстявам леко на котлона. Филетата навивам на рула от дебелата към тънката част и забождам с клечка за зъби. В средата слагам по 2с.л. от соса. Пека върху намаслена хартия за печене на 180 гр. за 25 минути. Сервирам с малко от овкусения крем фреш.

Коментари

Популярни публикации