Филе от лаврак с хрупкава коричка




Една невероятно изтънчена и много вкусна рецепта. Ще останете приятно изненадани. Необходимите продукти са:
Филе от 700 гр. лаврак с кожа.
50 гр. галета
1 скилидка чесън пресована
30 гр, накълцани сушени домати
30 гр. накълцани черни маслини
2. с.л. зехтин ЕВ
накълцан пресен босилек-1 шепа
Филето го овкусявам с хималайска сол и пипер. Слагам го в тавичка за печене върху намаслена хартия с ъс страната на кожата нагоре.В купа смесвам съставките и добавям малко сол. Намазвам филето със сместа и пека на 200 градуса с вентилатор за 10-12 минути до златиста и хрупкава коричка. Сервирам веднага!

Коментари

Популярни публикации