Агнешка "паста"



Представям ви едно табиетлийско мезе, агнешки черъвца(чревца) в масло с пресен лук, чесън и джоджен. Измивам и обръщам чревцата. Отцеждам ги и бланширам във вряща, подсолена вода за 10-тина минутки. Отцеждам ги много добре. В тиган с много малко зехтин запържвам връзка зелен лук и стрък чесън. Добавям нарязаните чревца, пускам хубава бучка масло и подправям със сол, черен пипер, джоджен. Запържвам за кратко и сервирам топли.Измивам и обръщам чревцата. Отцеждам ги и бланширам във вряща, подсолена вода за 10-тина минутки. Отцеждам ги много добре. В тиган с много малко зехтин запържвам връзка зелен лук и стрък чесън. Добавям нарязаните чревца, пускам хубава бучка масло и подправям със сол, черен пипер, джоджен. Запържвам за кратко и сервирам топли.,Измивам и обръщам чревцата. Отцеждам ги и бланширам във вряща, подсолена вода за 10-тина минутки. Отцеждам ги много добре. В тиган с много малко зехтин запържвам връзка зелен лук и стрък чесън. Добавям нарязаните чревца, пускам хубава бучка масло и подправям със сол, черен пипер, джоджен. Запържвам за кратко и сервирам топли. Наслада за вкусовите рецептори, наздраве!

Коментари

Популярни публикации